СБУ опублікувало неочікуване рішення щодо Петросяна (відео)

​У Службі безпеки України не мають претензій до російського артиста, коміка Євгена Петросяна, який вже не перший рік активно гастролює і відпочиває в окупованому Криму.

Про це гуморист охоче повідомляє на своїй сторінці в Instagram, ділиться фотографіями з Ялти, продовжує жартувати про Україну і хвалиться концертами, які нібито йдуть на "ура". Однак для СБУ, очевидно, ці матеріали особливої ваги не мають, повідомляють Патріоти України.

Документ з відповідною інформацією було надано прес-службою СБУ на запит "Обозревателя".

"Повідомляємо, що слідчими органів безпеки повідомлення про підозру зазначеній особі не виносилося, станом на вказану дату рішення про заборону в'їзду Службою безпеки не приймалося", - наголошується в документі.

Також у відповіді СБУ згадується, що подібні рішення ухвалюються Службою безпеки в разі наявності достатньої кількості інформації, яка свідчила б про дії осіб, що порушують інтереси забезпечення безпеки держави.

Нагадаємо, в серпні 2017 року Євген Петросян був внесений в базу злочинців українського центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки держави.

Гумориста звинуватили у свідомому порушення державного кордону України, а також незаконній гастрольній діяльності на території окупованого Росією півострова Крим. Як докази волонтери привели афіші та інші фотоматеріали з особистого блога Петросяна.

У свою чергу, Петросян і його дружина Олена Степаненко заявили російським ЗМІ, що їм байдуже, що пише українська преса.

"Ми з Євгеном Вагановичем вважаємо, що Крим - це Росія, і вважаємо, що волевиявлення народу - найголовніше", - заявила Степаненко.

Також нагадаємо, що це не перший випадок, коли СБУ за наявності неспростовних доказів незаконних гастролей російських зірок в окупованому Криму не вживає відповідних заходів.

Так нещодавно Служба безпеки сповістила "Обозреватель", що не має претензій до виконавця Філіпа Кіркорова, чиї концерти на півострові проходять вже не перший рік, також не знаходить вагомих доказів для заборони на в'їзд в Україну скандальній російській ведучій Ользі Бузовій, яка також повідомила про гастролі в Криму на сторінках соцмереж.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...