Савченко знайшла зручне для себе пояснення, чому не відмовилась від звання Героя України

​Позафракційний народний депутат Надія Савченко вирішила не відмовлятися від звання тому, що "деякі люди сприймуть це з образою".

За словами Савченко, відмовитися від звання й нагороди вона збиралася ще в перший день прибуття з Росії в Україну, так як вже тоді відчувала бажання заспівати відому пісню групи "Тартак" про те, що в Україні героїв не цінують, повідомляють Патріоти України.

"Звання та нагороду Героя України мені дали, коли я ще перебувала за гратами. Але я тоді не знала ні президента, ні як живе моя країна й навіть сумнівалася, що повернуся з Росії живий. Моя сестра й багато людей, які підтримують мене, заявили, що я не можу відмовитися від звання Героя України, оскільки багато людей вважали мене саме героєм "- заявила депутат.

Також Савченко додала, що ще встигне відмовитися від нагороди й розуміє, що багато людей сьогодні змінили свою думку щодо нагородження її Зіркою Героя.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...