Сайт "Миротворець" гостро відповів навіженому Кобзону на його прокльони

​Скандал розгорівся після смерті акторки Віри Глаголєвої. Кобзон "прокляв" "миротворець" й назвав їх "мракобіссям".

"Миротворець" не лишив цього коментаря без уваги. Відповідь опублікували на Facebook сторінці спільноти, повідомляють Патріоти України.

Вони нагадали, що сам Кобзон активно підтримує "русскій мір" й агресію РФ щодо України. Водночас, він говорить про мораль та пам'ять. Але, за словами "Миротворця", після смерті Кобзона всі його швидко забудуть. А пам'ятатимуть родичі, нарікаючи на наслідки його дій за життя. І пам'ятатимуть українці.

«Твій некролог уже написаний і крім тих слів, які тут є, інших у нас не буде... Так ось знай, про тебе досить швидко першими забудуть твої ж співгромадяни. Твої близькі, несучи твій гріх діянь за останні роки, почнуть проклинати тебе за наслідки, які ти приніс їм своїми сьогоднішніми діями. Але не переживай, ми, українці, будемо про тебе пам'ятати й нагадувати про тебе їм всім тільки правду. Пам'ятати і нагадувати їм ту правду, яка написана тут», – написали вони.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...