Розумне люстерко власноруч зробив хлопець для своєї подружки (фото)

Чарівне дзеркало, наділене можливістю розмовляти, з'являлося в багатьох творах. До недавнього часу таке дзеркало і правда було фантастикою.

Фото: uainfo.orgАле з розвитком прогресу створити щось на зразок такого дзеркала під силу і звичайній людині. У користувача Reddit Toothie96 це вийшло. Його творіння відображає час, дату, прогноз погоди та новини на поверхні, що відбиває повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Toothie96 зробив чарівне дзеркало своїми руками в якості подарунка для своєї дівчини, щоб дама серця витрачала менше часу на збори, не відволікаючись на телефон. Всю необхідну інформацію вона тепер може побачити, обертаючись у дзеркала.

Щоб втілити ідею в життя, Toothie96 сколотив раму з соснової деревини, досить глибоку, щоб туди помістилася вся електроніка. Потім він взявся за начинку. Але і її довелося змінити, розпаяти і переставити.

З відображенням інформації виникла проблема. Звичайні дзеркала не пропускали світло, тому хлопець замовив спеціальне двостороннє дзеркало. Для додаткового джерела світла він додав світлодіодну стрічку.

В якості начинки він встановив невеликий комп'ютер Raspberry Pi. На думку Toothie96, найскладнішим етапом у створенні дзеркала стало кодування призначеного для користувача інтерфейсу, тому що раніше він ніколи цим не займався. На створення свого творіння хлопець витратив 200 фунтів стерлінгів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...