"Розбомбили всіх": У Росії заявили про потужний удар в Сирії (відео)

Вони завдали удару в Сирії крилатими ракетами "Калібр" нібито по позиціях бойовиків "Ісламського держави".

Скріншот

Як повідомляє Міноборони РФ, обстріл вівся з двох фрегатів і підводного човна, які знаходяться в акваторії Середземного моря, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пуски шести крилатих ракет "Калібр" зробили "сучасні" фрегати "Адмірал Ессен", "Адмірал Григорович" і підводний човен "Краснодар", який виконав пуски крилатих ракет з підводного положення.

"В результаті раптового масованого ракетного удару знищено пункти управління, а також великі склади озброєння і боєприпасів терористів ІД в районі населеного пункту Акербат провінції Хама, де після ювелірного влучання крилатою ракетою" Калібр "здетонував арсенал бойовиків", - стверджують росіяни.

Також вони запевнили, що "залишки бойовиків і об'єктів терористів ІД знищені повітряними ударами бомбардувальників ВКС Росії".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не можемо відкрити вікна, задихаємося": В окупованому Маріуполі назріває екологічне лихо

субота, 20 квітень 2024, 19:16

Регулярні пориви каналізаційних стоків стали гострою проблемою в окупованому Маріуполі. Стічні води підтоплюють будинки містян, що з настанням тепла робить перебування у них нестерпним та загрожує розповсюдженням інфекцій. Про це повідомили у Маріуполь...

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...