Російський хірург розрізав собі живіт, щоб освідчитись коханій

Палкий кавказець вклав в рану обручку і відправився на перев’язку до своєї дівчини, яка працює медсестрою в одній з ним лікарні.

Фото от fakty.ictv.ua

Як зазначають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости, прийшовши в лікарню він сказав Альбіні, що впав на скло і попросив її витягти з рани осколок. Коли дівчина витягла кільце, Азнаур тут же попросив її вийти за нього заміж.

Це було так мило, що дівчина із кров'ю на руках розплакалася від щастя, а від несподіванки відразу ж не думаючи про наслідки погодилася.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...

Буде повтор атаки такого ж рівня: Полковник ЗСУ попередив про масовані ракетні удари по Україні і назвав дати

середа, 8 травень 2024, 20:42

Протягом кількох діб на Україну чекають повторні атаки такого ж рівня, що і у ніч проти 8 травня, тому найближчими 3-4 днями потрібно бути дуже обережними, особливо у нічний час. Полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан...