"Росія відповість за свої злодіяння", - Реймонд Макмастер

Радник Трампа звинувачує Кремль в жахливих злочинах.

Фото: uainfo.org

Розширення взаємодії між Трампом і посадовими особами Кремля не завадить главі Білого дому залучити Росію до відповідальності Росію за її "деструктивна поведінка" на Близькому Сході та інших регіонах, заявив радник президента США з національної безпеки Реймонд Макмастер, відомий своєю жорсткою позицією по Росії, яку він раніше звинуватив у підриві післявоєнного міжнародного порядку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Президент чітко дав зрозуміти, що він буде протистояти деструктивної поведінки Росії, що включає в себе підтримку кривавого режиму Асада в Сирії і сприяння Ірану. Це вкрай руйнівна політика і стратегія, здійснювана ними на Близькому Сході", - пояснив Макмастер, слова якого наводить видання New York Post.

У той же час він заявив, що одночасно з цим президентська адміністрація США буде і далі "шукати напрямки співпраці" з Москвою.

За словами Макмастера, ряд питань міжнародної безпеки було б легше вирішити, "якби Росія прийшла до висновку про те, що вона отримала б користь від співпраці з США та іншими країнами для вирішення відповідних конфліктів - замість того, щоб продовжувати їх".

Впевненість Макмастера в тому, що саме Трамп візьме на себе обов'язок залучити Росію до відповідальності, прозвучала через кілька днів після того, як президент США зустрівся з ватажком путінського МЗС Лавровим, зазначає NYP.

"Ми хочемо, щоб вбивства - жахливі вбивства в Сирії - якомога швидше припинилися, і ми всі працюємо в цьому напрямку", - сказав Трамп після зустрічі.

У той же час сторони не домовилися про якісь конкретні заходи, уклав Макмастер.

Нагадаємо, що раніше помічник Трампа з національної безпеки звинуватив Росію в прагненні підірвати Європу.

Він також вказав, що Москва підтримує «нелюдський режим Асада і знаходиться в глибокій міжнародній геополітичній ізоляції, перебуваючи відірваною навіть від Китаю». Такі оцінки Макмастер висловив в бесіді з журналістом ABC.

Коментатори нагадують, що саме він ще в 2015 році зайнявся розробкою моделі військової відповіді щодо Росії, яку він вже тоді категорично засуджував як головну загрозу для повоєнного міжнародного порядку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...