Рай для любителей пива: В Ісландії ввели незвичайні СПА-процедури

​У країні вулканів та гейзерів з'явилася нова розвага для туристів.

На березі одного з фіордів на півночі Ісландії відкрили СПА-комплекс для любителів нових вражень. Пускають у заклад лише повнолітніх, адже там купаються у пиві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Загалом, у СПА-салоні: 7 дерев'яних ванн, кожна з яких вміщує 2 осіб. Хмільний напій у купелі розігрівають до 40 градусів, тож алкоголь випаровується: залишаються лише поживні речовини.

Після купання у пиві відвідувачі на півгодини йдуть в кімнату відпочинку. Це необхідно для того, щоб шкіра увібрала поживні речовини. Потім ж – приймають гідромасажну ванну просто неба, милуючись краєвидом засніжених гір.

Ідея пивних ванн давно не нова. Вже понад 10 років такі процедури популярні у Чехії, Німеччині та Австрії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...