Письменник вкоротив собі віку як герой його власної книги

​У місті Ле-Ман у Франції наклав на себе руки письменник і колишній суддя 65-річний Жан-Мішель Ламбер.

Жан-Мишель ЛамберПро смерть письменника повідомило видання La République des Pyrénées, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тіло Ламбера було знайдено в кабінеті у нього вдома. На голові у нього був пластиковий пакет, закріплений навколо шиї краваткою. За попередньою версією, письменник скоїв суїцид. Але точна причина смерті буде відома після медичної експертизи.

Слідів злому або боротьби на місці події знайдено не було. Його знайшла сусідка, яка пішла за ним на прохання дружини Ламбера, оскільки та довго не могла зв'язатися з чоловіком.

Обставини смерті письменника повністю повторюють сценарій смерті героя його останньої книги "В скількох несправедливостях я винен?" За сюжетом професор Шабер покінчив життя самогубством, написавши в записці: "Як я можу продовжувати свою боротьбу в цій атмосфері недовіри...". Примітно, що герой книги дуже схожий на Ламбера: від зовнішності, до імені та професії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...