Пияцтво бий! Індійським нареченим подарували бити для виховання чоловіків-п'яничок

Кілька сотень наречених під час масового одруження в індійському штаті Мадхья-Прадеш отримали в подарунок дерев'яні кийки.

Фото: depositphotos.com

Міністр уряду штату Гопал Бхаргава, вручаючи півметрові бити, якими зазвичай користуються при пранні, закликав дівчат застосовувати їх, якщо їхні чоловіки, випивши, спробують їх ображати, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Таким чином влада хоче допомогти боротися з домашнім насильством. Міністр закликав дівчат перед застосуванням кийків спробувати поговорити з чоловіками. І вже якщо це не допоможе, тоді "нехай кийки поговорять з ними". Для цієї мети замовили 10 тисяч дерев'яних бит.

Під час масової весільної церемонії такий подарунок отримали близько 700 наречених. На всіх кийках було зроблено напис: "Для биття п'яниць", а також "Поліція не втручатиметься".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...