Путіна хочуть увічнити на рубльових купюрах

Для подальшої консолідації російського суспільства і "підвищення рівня культури" населення Центробанку необхідно почати випуск банкнот з портретом президента Володимира Путіна.

Як повідомляють Патріоти України, таку пропозицію на ім'я глави ЦБ Ельвіри Набіулліної направила асоціація підприємців з розвитку бізнес-патріотизму "Аванті".

На думку авторів ідеї, портрет Путіна потрібно помістити на банкноту номіналом 10 тисяч рублів, якої в даний момент в обігу немає. Випуск купюр повинен носити обмежений характер.

Розміщення Путіна на рублях необхідно, щоб відобразити "вивірену політику керівництва Росії" в умовах санкцій Європи і США, які намагаються "розвалити" економічну систему і дестабілізувати обстановку в країні, пояснюють автори ідеї.

Введення нової банкноти консолідує російське суспільство і підніме у громадян "рівень культури поводження з грошовими коштами", вважають в "Аванті".

Автори ініціативи вказали на досвід Таїланду, де за недбале ставлення до купюр, на яких зображений король Рама IX, передбачено кримінальне покарання.

Президент "Аванті" посилається також на конституційне закріплення заслуг зарубіжних лідерів: президенти Казахстану Нурсултан Назарбаєв і Таджикистану Емомалі Рахмон мають офіційний статус лідерів націй. Однак у випадку з ідеєю з банкнотою можна обійтися без законодавчих змін, підкреслюють в організації.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...

​Генштаб показав удари ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 21:19

Генштаб оприлюднює кадрі ударів ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму, передають Патріоти України.«У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово о...