"Путін відібрав його і у мене": Російський музикант відмовився виступати у Криму

​Лідер відомої російської групи "Елізіум" Дмитро Кузнєцов розповів, чому не виступає в окупованому Криму і на яких умовах готовий там виступити.

Про це він розповів у інтерв'ю Karabas Live, передають Патріоти України.

"Я не їжджу відпочивати до Криму. Тому що, відібравши Крим в України, Путін відібрав його і у мене. Ми багато виступали там в 90-х і в "нульові". Ніхто не забороняв росіянам купити собі там будинок або квартиру, або просто приїжджати відпочивати. Але ні, треба було його неодмінно забрати...", – сказав Дмитро Кузнєцов.

Він додав, що гурт не погоджується на численні запрошення виступити в окупованому Криму. "Елізіум" готовий там виступити, але лише в'їхавши на територію півострова через КПП. Для гурту це принципова позиція.

«Ми хоч і анархісти і за те, щоб кордонів не існувало, але коли хтось захоплює територію, ми не можемо цього не помічати. Якщо закривати на це очі, то вийде дуже зручний анархізм. Організатори рахують, у скільки їм обійдеться наш проїзд через Україну і розуміють, що це більше нашого гонорару. На цьому все і закінчується», – зазначив музикант.

Кузнєцов додав, що також розуміє і позицію своїх колег, які порушують законодавство України щодо перетину кордону з півостровом та виступають в окупованому Криму.

"Деякі російські групи, до речі, зовсім не "ватняні", їздять виступати в Крим, пояснюючи це так: "Ми все одно не граємо в Україні, нас туди не кличуть, так що нам нема чого втрачати". Вони їдуть, і їх нічого не хвилює", – сказав лідер "Елізіума".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...