Пусти свиню за стіл: Естонія заборонила в'їзд кремлівським пропагандистам на зустріч глав МЗС Євросоюзу

​Зокрема був відхилений запит на акредитацію співробітникам російського державного інформаційного агентства "Росія сьогодні", які мали висвітлювати неофіційні зустрічі глав міністерств закордонних справ країн Європейського союзу в Таллінні 7-8 вересня.

Про це йдеться на офіційному сайті платформи Ради Європи в захист журналістики і безпеки журналістів, повідомляють Патріоти України.

Запити були подані кореспондентом з Брюсселя Володимиром Добровольським і журналістами з Москви Марією Кисельової та Анастасією Седельникової.

Влада Естонії не пояснили причин відмови. Як заявив перший заступник головного редактора "Росія сьогодні" Сергій Кочетков, інформаційне агентство стикається з такими обмеженнями в освітленні подій на вищому рівні в ЄС вперше.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...