Приголомшуюче враження справляють оптичні ілюзії, які створює канадський візажист (фотофакт)

Візажист з Канади дуже любить не просто накладати макіяж, але й створювати неймовірні оптичні ілюзії на своєму обличчі.

Моторошний макіяж від Mimi Choi.

Патріоти України відзначають, що при погляді на її роботи, здається, що на обличчі дійсно багато очей, або ж воно порізане на шматочки. Ці сюрреалістичні роботи захоплюють і викликають почуття відторгнення одночасно.

31-річна візажист Мімі Чой (Mimi Choi) з Ванкувера (Канада) робить неймовірні маніпуляції зі своїм обличчям. Вона створює неприродні оптичні ілюзії.

У минулому Мімі Чой була вчителькою. Вона познайомилась з майстерністю візажу всього три роки тому, коли стала відвідувати заняття в місцевій школі краси Blanche Macdonald. З тих дівчина навчилася не тільки правильно накладати макіяж, але і відкрила в собі талант художниці.

Мімі Чой зазначає, що вона черпає натхнення для творчості зі свого оточення. Вона намагається не акцентувати увагу на роботах інших гримерів і візажистів і створює щось оригінальне, спираючись на картини, фотографії, свої почуття і емоції.

Кожен раз, приступаючи до створення нового образу, Мімі Чой критично оцінює попередній. Так вона мотивує себе більше старатися і створювати більш якісні роботи.

Дивовижні оптичні ілюзії Мімі приводять у захват користувачів соціальних мереж. У неї більше 140 000 підписників на Instаgram і мільйони лайків. Деякі скептики не вірять, що можна створити подібні оптичні ілюзії на своєму обличчі. Вони звинувачують Мімі у використанні фотошопу. Але насправді «розбиті» обличчя - це результат тривалої і копіткої роботи Мімі Чой.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...