Прості поради від зірок про те, як бути модною

​Щоб виглядати красиво і привабливо, не обов'язково витрачати шалені гроші на походи до косметологів і візажистів.

У цьому переконані світові знаменитості. Патріоти України публікують 15 найкращих б'юті-порад від популярних зірок шоу-бізнесу, голлівудських актрис і моделей. Озброюйтеся цими рекомендаціями і ставайте красивими, привабливими та яскравими.

1. Частіше усміхайтеся

«Жінка прекрасна, коли вона усміхається. Крім того, моя цінна порада - завжди використовуйте зволожуючий крем для шкіри», - Бейонсе.



2. Купіть хороший крем для очей

«Хороший крем для очей дійсно важливий, коли ви подорожуєте, зайняті і піддаєтеся стресу - в такі моменти нерідко з'являються темні кола під очима», - Кейт Уінслет.

3. Завжди вмивайтеся, навіть якщо сильно втомилися

«Не проводьте цілий день і ніч, не вмиваючи лице. В кінці дня ви повинні прибрати весь бруд і макіяж з пор», - Мері Джей Блайдж.

4. Олії з Омега-3 жирними кислотами

«Я використовую олію з Омега-3, я люблю відчувати легку олію на шкірі. Для мене це одне з найулюбленіших відчуттів у світі», - говорить Гвінет Пелтроу. Олії, в складі яких є Омега-3 жирні кислоти, чудово впливають на шкіру обличчя (як і на стан волосся і нігтів), підтримуючи красу і здоров'я.



5. Пийте достатню кількість води

«Щойно я почала пити більше води, стан моєї шкіри, волосся і нігтів значно покращився», - Америка Феррера.

6. Використовуйте матуючу основу під макіяж

«Спочатку я наношу матуючу базу під макіяж, а потім додаю шиммер», - говорить Скарлетт Йоханссон, обличчя якої виглядає ідеально.

7. Користуйтеся рожевою водою

«Після нанесення основи під макіяж і рум'ян, вирівняйте поверхню обличчя прозорою пудрою. Потім збризніть шкіру аерозолем з рожевою водою і на секунду притисніть серветкою. Лице буде виглядати бездоганно і створиться відчуття, ніби на вас немає жодної косметики», - Лів Тайлер.


8. Використовуйте бронзатор

«Для природного сяйва я наношу на щоки і повіки бронзатор», - Рейчел Білсон.

9. Жодної автозасмаги

«Кожна жінка з будь-яким кольором шкіри повинна користуватися тільки румянами і бронзером, а не автозагаром!», - рекомендує Іман.

10. Змішайте зволожуючий крем з бронзатором

«Сяючий бронзатор дозволяє виглядати яскраво і жваво. Якщо ви не хочете носити "тяжкий" макіяж, змішайте бронзатор зі зволожуючим кремом, ви будете виглядати красиво, але не штучно», - Єва Мендес.

11. Створюйте власні відтінки

«Мені подобається накладати тонни різних відтінків, щоб отримувати нові кольори. Наприклад, я фарбую губи матовою помадою, яка занадто суха, а потім наношу більш кремову вологу помаду», - Гвен Стефані.


12. Використовуйте прозорий блиск

«Щоб губи виглядали природно рожевими, я наношу червону помаду, витираю її, а потім наношу прозорий блиск», - Холлі Беррі.

13. Збризкуйте парфумами одяг

Тканини довго тримають запах, тому Сара Джессіка Паркер радить розпилювати парфуми на одяг: «Я завжди скроплюю свій одяг парфумом. Коли флакон закінчується, я його відкриваю і виливаю залишок на футболку або сукню».

14. Навчіться красиво усміхатися

Виявляється, гарна усмішка - це ціле мистецтво. Як правильно посміхатися, розповідає Джесіка Честейн: «Моя подруга-актриса поділилася зі мною цікавим прийомом. Щоб не переборщити з усмішкою, потрібно доторкнутися язиком до зубів. Іноді ми так сміємося, що показуємо ясна. Це не дуже естетично».


15. Не перестарайтеся з косметикою

«Мій головний секрет краси простий: пам'ятайте, що вам необхідно набагато менше макіяжу, ніж ви думаєте», - Джессалін Гілсіг


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...