Прогноз на тиждень: В Україні спека та подекуди дощі

На більшості території України протягом тижня з 17 по 23 липня очікується спекотна погода, дощі можливі на сході і заході країни у понеділок і у вівторок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Один (атмосферний. - Ред.) фронтік від Харкова через Кропивницький на Одесу витягнувся, але щоб щось приніс, то навряд чи. В сенсі якихось дощів. Тільки у східних областях у понеділок він трохи зволожить землю. Лінь йому у понеділок нас засмучувати ", - інформувала вона.

"Однак інший (атмосферний фронт. - Ред.), який з Прибалтики витягнувся і у Польщі вранці приліг, той завтра, 18 липня, може трохи принести дощів у західну Україну. Вчора він ще був якимось таким безневинним, проте сьогодні хмари скупчилися і завтра готові полити жителів і туристів або ділових людей, а то і просто веселих нероб дощиком з грозою", - додала Діденко.

Синоптик зазначила, що у інших областях України від 18 липня дощів і гроз не очікується.

"У Києві сьогодні і завтра - прекрасна липнева погода, без опадів, мінлива хмарність, 25-26 градусів. Протягом тижня температура поступово підніматиметься вгору і вже у кінці тижня нас чекає справжня літня спека. Тому ви вже сьогодні-завтра надихайтеся і набігайтеся у справах. Поки ідеальний температурний режим панує", - резюмувала вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...