Продовжують нариватись: Данія перехопила російський літак (відео)

​Винищувачі ВПС Данії супроводили стратегічний бомбардувальник ВКС РФ Ту-95 над Балтійським морем біля острова Борнхольм.

Відео польоту обнародували на сторінці датських ВВС в Facebook, передають Патріоти України.

Відзначається, що винищувачі F-16 супроводжували російський Ту-95, поки він перебував у міжнародному повітряному просторі поблизу Данії, а потім повернулися на свою базу.

У повідомленні наголошується, що незважаючи на великі розміри, бомбардувальник Ту-95 є найшвидшим в світі літаком з гвинтовими двигунами.

Острів Борнхольм хоч і належить Данії, але територіально знаходиться ближче до Швеції.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...