"Престарелый молодун и роднюля": У мережі підняли на сміх фото Поплавського із випускницею

Публіка вважає світлину проявом несмаку.

Шарж з вільного джерелаУ мережі висміяли фотографію "співаючого ректора" університету культури Михайла Поплавського, який поділився зображенням в своєму Instagram, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Відповідними матеріалами поділився популярний Facebook-паблік "Рагу.лі".

"Я так розумію естетику в кульках не викладають, тому що цей залік вона б не здала. А так, безумовно, в цьому статусі прекрасно все, особливо нагадування про те, що в Україні є вуз, який спеціалізується на підготовці" Алін Гросу ", - зазначив автор поста.


На фото зображений сам усміхнений ректор, який стояв

поруч з випускницею в напівпрозорому платті. "Краща учениця першого курсу",

- написав він. У соцмережі тут же

почали обговорювати світлини ректора.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...