Повзучий марафон заради допомоги горилам

Оригінальний спосіб благочинності від британського поліцейського.

Фото: journalist.today

Щовесни у Лондоні проходить марафон. Цього разу дистанцію серед інших долає офіцер поліції в костюмі горили, який робить це заради благодійності, передають повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Поліцейський Том Харріс вже декілька днів повзе по дистанції Лондонського марафону – одного з головних у світі. Він пересувається навколішках, як мавпа, і при цьому одягнений в костюм горили. Про своє просування Харріс активно постить в Твітер під нікнеймом GorilaSaver. Наприклад, отаке: «Вісім миль позаду, так що можна і бананом перекусити».

Поліцейський переодягнувся в костюм горили невипадково. Таким чином він привертає увагу суспільства до фонду The Gorilla Organization, який працює над збереженням популяції горил. Зараз ці тварини знаходяться під загрозою зникнення через браконьєрство та знищення лісів. Том Харріс збирає пожертви, щоб відновити кількість горил, і це працює – загальний розмір пожертвувань вже перевищив необхідну суму більш ніж на 1120%.

Марафон завершився в неділю, 23 квітня, але повзун поки далекий від фінішу. Подолати дистанцію він планує до четверга чи п’ятниці. Загалом у 2017 році в марафоні взяли участь близько 40 тис. бігунів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...