Повіяло смертю: Страшна знахідка у центрі Вільнюса (фото)

У будівельному смітті знайшли 9 мішків з людськими кістками.

Фото: znaj.uaУ центрі Вільнюса поруч з президентським палацом виявлені дев'ять мішків з людськими кістками, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повалені в купу з будівельним сміттям кістки помітили місцеві жителі, які побоюються, що кістки можуть бути інфіковані.

"Коли будували трансформаторну, тут знайшли осередок інфекції, колись тут була будівля храму євангелістів-лютеран, інфекційна лікарня і цвинтар. Тоді весь двір обробили, засипали білим порошком, це було приблизно в 1970 році", - розповіла місцева жителька Сігіта.

Головний комісаріат поліції (ГКП) Вільнюського округу підтвердив, що на вулиці Леіклос виявлені дев'ять мішків з людськими кістками. За попередніми даними, в 2015 році, коли ділянка придбала приватна особа, почалося комерційне будівництво, однак роботи були припинені через розбіжності з місцевими жителями.

"З'ясувалося, що кістки з землі викопали і склали в мішки два роки тому, під час будівельних робіт. Днями під час приведення ділянки в порядок мішки вперше помітили і про них повідомили в поліцію. Людські кістки в цьому місці знаходили і раніше, оскільки в XIX столітті тут було діюче кладовище. Розпочато розслідування для з'ясування причин смерті ", - сказано в повідомленні ГКП.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...