"Потому что за*бало": Професор Лебединський розповів, чому втік з Росії за кордон

Життя занадто коротке, щоб проживати його у Росії.

Патріоти України публікують допис співака мовою оригіналу.

Почему я уехал? Почему я уехал? Почему да почему. Потому что за*бало.

Жлобство, грязь на дорогах и в душах, продажность на каждом шагу, воровство, беззаконие, тупые, но хитровы*банные жулики на каждом квадратном метре, безнадега, радость только у пьяных людей и недоумков, сплошное тошнотворное вранье из телека, управляющие гондоны на тв и радио, позабытые страной больные и старики.

Что-то еще надо добавить? Я могу. Могу добавить на три толстые книги историй идиотизма, жестокости и несправедливости, вместе с именами и фамилиями.

Но стоит ли? А не пошло бы все оно в ж*пу, как гнусный сон?

Скучаю по друзьям, по Питеру, а по стране - ни капли.

Когда исчезнет проклятая путинская власть, я приеду посмотреть на места своей юности, но жить там уже не захочу никогда, к сожалению - жизнь слишком коротка, чтобы проживать ее в России, где обида за свою страну и людей захлестывает меня на каждом шагу.

Я лучше буду жить скромно, но свободным от нервов, грязи и боли, жить там, где есть куча своих проблем, но старики в 90 лет танцуют и улыбаются.

А все лучшее от моей России я ношу в своем сердце. И где бы я ни был, оно всегда со мной, не сомневайтесь.

Алексей Лебединский

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...