Посудобійний антистрес: Новий атракціон в Японії знаходить охочих потрощити тарілки (відео)

Тарілочки, звісно, власним коштом.

Фото: sundaynews.info

Ми постійно чуємо, як відеоігри звинувачують в тому, що вони роблять людей жорстокими. Хоча самим нам відомо, що пара годин, проведених в Doom, навпаки знімуть з вас стрес і позбавлять від бажання, наприклад, вбити вашого галасливого сусіда, який вирішив повісити пару полиць в половину другу ночі, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Але японські підприємці, яким, судячи з усього, не були відомі цілющі сили відеоігор, вирішили створити розвагу, яке допоможе всім охочим спустити пару і зігнати всю свою злість на ні в чому не винних ... тарілочках.

У японському місті Осака відкрився заклад під назвою Piat Thor, в якому за певну плату вам дадуть запустити тарілки в стіну - чим більше заплатите грошей, тим більше дадуть тарілочок. За словами журналу Another Tokyo, за 5 тарілок з вас попросять 550 єн, а за 100 тарілок - цілих 7 тис єн.

Кожен учасник "атракціону" повинен одягнути спеціальний захист, який позбавить його від отримання травм. На тарілках можна малювати маркером і писати імена ваших заклятих ворогів. Також діє правило - на останній тарілці обов'язково потрібно написати своє потаємне бажання, яке обов'язково збудеться, якщо запустити цією тарілкою в стіну зі всієї своєї сили.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...