Поступок не буде: "Скажений пес" Меттіс зробив жорстку заяву стосовно Росії

​Міжнародне співтовариство має продовжувати чинити дипломатичний тиск на Російську Федерацію, щоб примусити її дотримуватися Мінських угод.

Про це заявив міністр оборони Сполучених Штатів Джеймс Меттіс, передають Патріоти України.

"Як і в багатьох інших регіонах світу, я підтримую дипломатичні зусилля, спрямовані на те, щоб співпрацювати з нашими партнерами по НАТО і Україною і продовжувати тиснути на Росію щодо Мінських зобов'язань", - зазначив Меттіс.

За його словами, мова йде про три вимоги - негайне припинення вогню, відведення важкого озброєння і безперешкодний доступ спостерігачів ОБСЄ в зону конфлікту на Донбасі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....