Поради експертів: Що потрібно їсти, щоб зберегти міцні м'язи до старості

​Вчені з Університету Макгілла дійшли висновку, що вживання багатої на білок їжі впливає на м’язову силу та мобільність літніх людей.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Mail. В експерименті взяли участь більше 800 чоловіків та більше 900 жінок віком від 67 до 84 років.

Дослідники підкреслили, що білок позитивно впливає на м’язи, оскільки замінює той, що постійно руйнується в організмі людини.

За словами вчених, достатньо з’їдати одне яйце або ложку арахісового масла під час кожного прийому їжі, аби підвищити рівень білка.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....