Попри побоювання, хлопчик, у якого 31 палець, живе та розвивається

Хлопчик з рідкісною аномалією народився в Китаї. Шоковані батьки кажуть, що скрининги під час вагітності не віщували такого розвитку подій.

Патріоти України з посиланням на Нескучные новости розповідають, що тримісячний малюк на ім'я Хонхон - володар 15 пальців на руках і 16 на ногах. Крім усього іншого, у нього по дві долоні на кожній руці, але без великих пальців. Батьки хлопчика намагаються знайти спосіб виправити несподівані особливості, а місцеві лікарі з лікарні Хуна в Центральному Китаї говорять, що хірургічна операція буде дуже складною.

Полідактилія - відхилення, при якому діти народжуються з додатковими пальцями на руках або ногах, - буває в однієї людини приблизно з тисячі. Але така велика кількість пальців зустрічається вкрай рідко.

Мама Хонхона також страждає полідактилією і має зайві пальці на руках і ногах. Вона тривожилася, що дефект передасться її дитині, тому багато разів обстежувалася в клініках Шеньчженя на півдні Китаю. Коли вона була на середині терміну вагітності, вона навіть відвідала Клініку материнства округу Фуцянь в Шеньчжені, щоб зробити чотиривимірний УЗД. Тут матері знову сказали, що з її дитиною все в порядку.

Але пара, що живе в сільській місцевості Хунан, з жахом виявила, що полідактилія у їхнього сина ще важча, ніж у його матері. На обох ногах Хонхона по вісім пальців, на одній руці - вісім пальців, а на іншій - сім.

Лю Хон, професор Народної лікарні педіатричної ортопедії провінції Хунан, сказав батькові дитини, що операція буде дуже складною. Хлопчик ще занадто малий, щоб перенести анестезію, але йому доведеться зробити операцію в віці від півроку до року, до того як остаточно сформуються кістки.

На жаль для небагатої сім'ї, операції такого плану стоять сотні тисяч юанів, і вони не можуть собі цього дозволити. Зараз батьки малюка відчайдушно намагаються зібрати гроші на лікування.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...