Політичні ставки Кремля у Франції накриваються мідним тазом

Макрон рекордно випереджає суперницю.

Фото: politeka.net

Бельгійська газета Soir, посилаючись на дані опитувань трьох дослідницьких інститутів, повідомляє, що Макрон випереджає кандидата від партії «Національний фронт» Марін Ле Пен, набираючи 60% голосів. Про попередні результати повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, у Франції за законом заборонено до закінчення голосування публікувати прогнози і результати опитувань на виході з дільниць. За це передбачено штраф у 75 тисяч євро. У зв'язку з цим ЗМІ інших європейських країн, зокрема, Бельгії, Швейцарії та Німеччини традиційно публікують дані своїх досліджень. Часом результати, як підтверджуються, так і виявляються некоректними.

Нагадаємо, бельгійський телеканал RTBF публікував попередні підсумки другого туру виборів у всіх заморських територіях країни. Згідно з ними, на Сен-Мартен за Макрона віддали голоси 63,3% виборців, лідер Національного фронту Марін Ле Пен набрала 36,7% голосів. На Мартініці Макрон набирає 77,5%, Ле Пен - 22,5%. У Гвіані Макрон лідирує з 65% голосів, у Ле Пен - 35%, на Гваделупі у Макрона 75, 1% голосів, у Ле Пен - 24,9%.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...