Полінувавшись освоювати Photoshop, письменник став генієм малюнка в Microsoft Paint (фотофакт)

Нема слів.

Виявляється, людська впертість і небажання вчитися чомусь новому й освоювати технології призводять іноді до неймовірних результатів. Доказом тому став письменник-початківець Пет Хайнс (Pat Hines), який з якихось причин не став осягати науку фотоманіпуляції в Photoshop і багато років малював ілюстрації для своєї електронної книги в старому доброму Microsoft Paint. Про дивовижні здібності письменника оповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я нічого не розумію в фотошопі та інших програмах, завжди працював тільки в Paint», - розповів Пет. Так що, коли постало питання, як проілюструвати книгу, Хайнс довго не думав, а приступив до роботи.

Електронна книга Camp Redblood And The Essential Revenge оповідає про літній табір 80-х. Це незвичайний табір - його оточують всякі монстри і привиди. Так що ми розуміємо, навіщо письменнику знадобилося ілюструвати твір.

Якщо все ще сумніваєтеся і думаєте, що неможливо було виконати таку роботу тільки в Paint, не використовуючи при цьому інші програми, звантажте будь-який малюнок і збільште масштаб, щоб розглянути як слід

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...