Поістерила на мільйон: Розлючена китаянка розтрощила коштовну колекцію скрипок

​​В Японії через розлучення були вщент розбиті 54 скрипки і 70 смичків.

Поліція заарештувала жінку, яку підозрюють у знищенні колекції музичних інструментів, що належить її колишньому чоловікові. За даними правоохоронців, загальна вартість колекції склала 105,9 млн єн ($ 950 тисяч), повідомляють Патріоти України з посиланням на The Japan Times.

Поки чоловік був у відрядженні, 34-річна підозрювана увірвалася в квартиру в японському місті Нагоя і розбила інструменти. Відплата відбулася в 2014 році, в самий розпал розставання з чоловіком, проте заарештували жінку тільки зараз.

Жінка не заперечує, що проникала в будинок до колишнього чоловіка, однак стверджує, що інструменти не чіпала. 62-річний норвежець, колишній чоловік обвинуваченої, займався виробництвом і продажем скрипок. Найбільш цінним інструментом колекції була італійська скрипка вартістю 50 млн ієн (майже $ 450 тисяч).

У японській пресі повідомляють, що жінка є китаянкою, і заарештували її, коли вона поверталася з Китаю в Токіо.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...