Плодить не лише ракети: У корейського диктатора народилась третя дитина

КНДР - найбільш закрита для навколишнього світу держава на планеті, і вся інформація про сім'ю Кім Чен Ина повідомляється з приміткою "ймовірно"

На початку 2017 року дружина північнокорейського диктатора Кім Чен Ина народила третю дитину. Про це з посиланням на доповідь розвідки Південної Кореї, яка прозвучала на закритому парламентському засіданні в Сеулі, пише місцеве агентство Yonhap, передають Патріоти України.

Як говориться в повідомленні, дружина керівника КНДР Лі Сіль Чу, "мабуть, народила третю дитину у лютому". З 2016 року розвідка передбачала, що Чу, ймовірно, вагітна, оскільки її "прибрали на дев'ять місяців з поля зору" країни. Стать та ім'я дитини не уточнюються.Перші дві дитини у Ина, який одружився у 2009-му, народилися в 2010 і 2013 роках - по принаймні, так вважає агентура Південної Кореї. Американський баскетболіст Денніс Родман, який "дружить" з диктатором, заявляв у 2013 році, що друга дитина Ина - дочка на ім'я Чжу Е.

Північна Корея є найбільш закритою для навколишнього світу державою на планеті. Інформація про те, що відбувається на території КНДР, вкрай мізерна і видобувається як ретельно законспірованим південнокорейськими і китайськими агентами, так і завдяки супутниковим і дрон-знімкам.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...