План Цукерберга - убити бідність: Якщо доб'ється свого, всі американці житимуть на ренту

Цукерберг запропонував ввести в США загальний базовий дохід. Глава Facebook вважає, що це дозволить людям пробувати нові ідеї, не боячись фінансового краху.

Фото з вільних джерел

Глава Facebook Марк Цукерберг запропонував застосувати в США концепцію «загального базового доходу», яка має на увазі, що уряд виплачує всім дорослим громадянам достатню для проживання суму грошей, незалежно від того, чи є у них робота чи ні, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
З такою пропозицією Цукерберг виступив у четвер в своїй промові на випускній церемонії Гарвардського університету.
«Кожне покоління розширює своє трактування рівності. Настав час, щоб наше покоління по-новому визначило соціальний договір», - сказав Цукерберг.
«У нас повинно бути суспільство, де мірилом успіху виступають не економічні показники начебто ВВП, а то, скільки з нас грають роль, яку ми вважаємо значущою. Ми повинні пропрацювати такі ідеї, як загальний базовий дохід, щоб гарантувати кожному можливість пробувати нові ідеї».
За словами Цукерберга, багато людей не можуть зважитися почати власний бізнес, тому що їм потрібно утримувати сім'ю, а фінансової підстраховки на випадок невдачі у них немає. Загальний дохід забезпечив би їм таку страховку, вважає Цукерберг.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...