Північнокорейський дипломат заявив, що ядерного удару по США не уникнути

​Міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо в ході свого виступу в Генеральній Асамблеї ООН заявив, що його країна перебуває "за кілька кроків від завершення створення ядерних сил".

Ракетний удар КНДР по США неминучий після того, як президент Сполучених Штатів Дональд Трамп назвав лідера Північної Кореї Кім Чен Ина "людиною-ракетою", сказав міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо в ході свого виступу в Генеральній Асамблеї ООН, повідомляють Патріоти України.

Агентство уточнює, що Лі Ен Хо виголосив свою промову через кілька годин після того, як американські бомбардувальники пролетіли поблизу КНДР. Він додав, що санкції не вплинуть на рішучість Пхеньяна розвивати ядерну зброю, кінцевою метою якого є "баланс сил з США".

З 2006 року КНДР провела шість випробувань ядерної зброї. Останнє - 3 вересня цього року. За останні два місяці вона провела декілька пусків балістичних ракет.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...