Піти у вічність красиво: Самі незвичайні домовини з усього світу (фото)

Проводжати в останню путь небіжчиків - не найкращий день у житті. Однак деякі люди сприймають свою смерть інакше, ніж інші, розпоряджаючись поміщати їх після смерті в домовини з гумором.

Гроб для любителей пива

Смішно і креативно - ось те, як можна описати добірку унікальних домовин, які Патріоти України зібрали в цьому огляді.

Для шанувальників пива

«Поки смерть не розлучить нас» ... Лімітоване замовлення надійшло від американця, все життя прожив з кубком пива в руках. Труну в формі пляшки - лаконічно і зі смаком.

Меломани назавжди

Світ багатий на людей, які люблять всією своєю натурою цифрові записи вінілових платівок. Логічним чином вони йдуть на небо у спецтруні, який точно зроблений, як даний пристрій.

2

Геймери у захваті

Фанати комп'ютерів і комп'ютерних ігор напевно захочуть подібну труну, щоб і в загробному житті не розлучатися з ними ніколи. В одній спецтруні з'явився клавіатура, монітор, а також мишка. Напевно, саме після смерті подібна гарнітура виявиться дуже доречною…

11123

Домовина з доставкою через інтернет

Зараз труну можна замовити через інтернет. Зазвичай в таких інтернет-магазинах пропонується широкий асортимент, для різних запитів. Тут можна знайти дорогі домовини для багатих клієнтів і дешеві домовини для економних. Замовлення можуть доставити за потрібною адресою і якщо потрібно оформити і укомплектувати.

b_394_295_16777215_00_images_kupit-grob-viktorija-dub

Домовина разом зі шкідливими звичками

Призначення трун може бути не тільки прямим. Ентузіасти ховають в домовинах власні шкідливі звички (наприклад, тютюн, сигарети, алкоголь). Зважилися відразу поміняти життя? Правильно!

4

Домовина для поціновувачів легендарних Nokia

Стародавні моделі телефонів Nokia і зараз використовуються багатьма власниками, тому що вони відрізняються від інших своєю простотою і надійністю. Спеціально для таких користувачів було споруджено труну, що копіює мобільник компанії Nokia дизайну 16-річної давності.

5

Пачка цигарок с антитютюновими властивостями

Щоб по-справжньому кинути палити, курець повинен володіти потужною силою волі. Тим, кому не вийшло це зробити за життя, можуть спробувати кинути курити в загробному - в спеціальній труні у формі сигаретної пачки.

6

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...