Підліток, підозрюваний у вбивстві дівчини на Тернопільщині, розповів про погрози поліцейських (відео)

​16-річний Василь Гнатюк, якого підозрюють в убивстві випускниці з села Вишнівець Тернопільської області Ірини Мукоїд, повідомив, що давав свідчення під тиском.

Відповідну заяву було зроблено під час засідання суду 17 серпня, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Тернополяни".

"Коли я сидів у машині, до мене підійшов поліцейський і став погрожувати. Каже: "Не заперечуй того, що винен. У мене є запис із Вишнівця, де ти в скоєному зізнався, і дам його зекам у в'язниці. І тоді вони тебе", - сказав у суді хлопець.

На питання судді, чи була це людина в формі, підозрюваний сказав, що ні. Втім, у тому, що це поліцейський Гнатюк впевнений, мовляв, уже не раз його раніше бачив і навіть міг би впізнати. Однак у залі суду його не було.

За словами хлопця, коли це сталося, разом із ним у машині сидів ще один поліцейський. Захист зауважив, що це - не що інше, як тиск на підозрюваного. Поліцейського-порушника пообіцяли вирахувати і покарати.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Уражено пункт управління окупантів: В Маріуполі пролунали вибухи над металургійним комбінатом ім. Ілліча

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:44

У п’ятницю, 19 квітня, в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли вибухи над металургійним комбінатом імені Ілліча. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України. Він зазначив, що загалом було чутно три вибу...