Першу в світі підводну спальню з акулами створили в Парижі (фото)

Відомий сайт для мандрівників Airbnb спільно з океанаріумом Парижа пропонують всім бажаючим взяти участь в конкурсі, головний приз якого - ніч в прозорому акваріумі в оточенні акул.

Всім, хто мріє про такий досвід, потрібно лише заповнити заявку на сайті Airnb і розповісти про те, чому саме вони повинні отримати таку можливість. Про те, що чекає переможців, Патріоти України покажуть в фотозвіт.

Фото: rusjev.netАтракціон буде працювати лише три дні - з 11 по 13 квітня. За цей час в акваріум зможуть опуститися максимум 12 чоловік: за одну ніч акваріум приймає до 4-х відвідувачів.
В Париже открылась первая подводная спальня, в которой гости могут спать рядом с акуламиКрім ночівлі в цьому незвичайному місці, гостям пропонується і шоу-програма: підводний фотограф Фред Бюле виконає вітальний танець з акулами, а після разом з морським біологом проведе екскурсію, де розповість найцікавіші факти про акул і розвіє деякі міфи. За бажанням гостям пропонується і романтичну вечерю з видом на акул.
Кімната знаходиться на глибині 10 метрів серед величезного акваріума з акулами. Її стіни зроблені з надійного скла.
Після проведення акції ця кімната перетвориться в дослідницький центр для морських біологів.
Всі бажаючі взяти участь в конкурсі повинні заповнити форму на сайті Airbnb і вказати причини, за якими саме вони гідні отримати такий цінний подарунок. Заявки на участь приймались до 3 квітня 2016 року.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...