Перші світлини репетицій учасників Євробачення вже поширює мережа

Фото опублікували організатори конкурса на офіційній сторінці.

Фото: styler.rbc.ua

Першими на сцену Міжнародного виставкового центру вийшли представники Швеції, Грузії та Австралії У мережі з'явилися перші фото учасників Євробачення 2017 на сцені в Києві, де стартувала підготовка до півфіналів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Facebook знімки опублікували організатори конкурсу на офіційній сторінці. "Тривають перші репетиції артистів! Знайомство зі сценою в Києві учасників від Швеції, Грузії та Австралії", - написали вони.

Відзначимо, що Швецію на конкурсі представить Робін Бенгтссон ("I Can not Go On"), Грузію -Тако Гачечиладзе з піснею "Keep the Faith", а Австралію - Ісайя Файрбрейс ("Do not Come Easy"). Всі вони виступлять в першому півфіналі вже 9 травня.

Нагадаємо, що фінал Євробачення 2017 відбудеться 13 травня. У конкурсі цього року беруть участь 43 представники. До речі, в продаж надійшли додаткові квитки на Євробачення 2017.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...