Пентагон має намір бомбити російські "зони безпеки" у Сирії

А дядько Сем вже було показав, що може бути вельми суворим та невблаганним.

Фото: inforesist.org

Коаліція, очолювана США, має намір завдавати удари по «ісламській державі» в будь-якому місці, де знаходяться радикали, заявили в Пентагоні. Передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Коаліція продовжить завдавати ударів по (терористам - ред.) ІД, де б вони не діяли, щоб переконатися в тому, що у них немає сховища», - сказав у п'ятницю представник американського військового відомства, відповідаючи на питання про те, чи готові США припинити польоти над зонами безпеки в Сирії.

Разом з тим, за його співрозмовника агентства, «ми продовжуємо ефективно попереджати інциденти під час здійснення операцій коаліції».

Представник Пентагону наголосив, що не буде вдаватися в деталі щодо того, як саме проводиться така робота «в складній і завантаженої бойовій обстановці в Сирії».

Нагадаємо, Росія, Туреччина та Іран підписали меморандум про зони безпеки в Сирії. Підписаний документ передбачає створення чотирьох зон безпеки в Сирії для запобігання військового протистояння.

У Генштабі РФ повідомили, що Росія з 1 травня припинила застосування авіації в Сирії в рамках меморандуму про створення зон деескалації на території країни.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...