Паперові ордени, картонні "герої": Мадуро нагородив своїх вояків туалетним папіром

Мабуть диктатор справді вважає це гідною нагородою за службу.

Фотографії з церемонії заохочення венесуельських військових, які відзначилися під час придушення масових антиурядових протестів, з'явилися у твіттері опозиційного політика Енріке Капрілеса 23 липня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Заступник головного редактора «Нової газети» Сергій Соколов, автор репортажів про жорстоку кризу, в яку Венесуелу загнала економічна політика власної влади, пояснює, чому так зараз і виглядає турбота про громадян в країні, де «переміг Глазьєв».

- Це не смішно. Це - турбота про громадян. Громадяни, які живуть в умов перемігшої боліваріанської революції, не мають потреби майже ні в чому. Крім: їжі, електрики, води і туалетного паперу, відібраних за наказом Вашингтона у жителів Венесуели.

За туалетним папером, який продають за списками, складеними спеціальним комітетом з розподілу продовольства і товарів першої необхідності, стоять величезні черги. На людину - не більше упаковки. І це в Каракасі. Провінційним жителям доводиться складніше, тому що в столиці їм не отоваритися.

Склалося стихійним чином навіть ціле ком'юніті домогосподарок, які збираються на кордоні з сусідньою Колумбією і десь на місяць раз влаштовують прорив на суміжну територію - за туалетним папером.

Колумбійські прикордонники закривають на це очі і не чіпають жінок, одягнених в білі футболки - символ чистоти намірів і товарної потреби.

І, звичайно, колишній президент Венесуели Чавес і нинішній Мадуро в цьому абсолютно не винні. Кожен венесуелець знає, що це підступи США, які вже багато років намагаються поставити країну на коліна, вводячи різноманітні санкції.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...