Панотець попросив у фейсбук-спільноти грошей на авто

​Священик Української православної церкви Київського патріархату Олександр Дедюхін через Facebook попросив у людей грошей на автомобіль.

Панотець Олександр ДедюхінНа своїй сторінці у соцмережі священик опублікував пост, у якому зазначив, що за порадою доброї людини вирішив через Facebook попросити фінансової допомоги у людей. Натомість він пообіцяв молитися за рідних тих, хто йому допоможе, повідомляють Патріоти України.

"Дещо сталося, парафіяни. Бог попу послав автомобіль. Не новий, але у дуже хорошому стані. В цю машину поміщається майже вся моя сім'я. Один парафіянин, побачивши це чудо, запитав:

- Батюшка, а сильно у борги заліз?

- Ну так, є звичайно.

- На тобі, тоді, батько, 100 гривень на автомобіль. І у фесбук свій напиши, може, хто допоможе. Ти ж не тільки нас тут, ти тисячі людей через інтернет окормлявся духовно.

Ось пишу. За порадою доброї людини. Я, звичайно, розумію що у багатьох є проблеми куди більш актуальні, але чесно обіцяю всіх, хто вкаже у коментах імена своїх рідних, записати на сорокоуст і молитися за них ", - написав священик.

Крім того, у кінці поста він також опублікував номер картки, на яку можна надіслати гроші..

Варто відзначити, що реакція користувачів соцмережі на подібний крок була неоднозначною. Одні стверджували, що Дедюхін все зробив правильно і у цьому немає нічого ганебного або соромного, а ось деякі люди відзначали, що "вистачить у бідних людей гроші випрошувати".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...