Опубліковано відео про те, як в Україні спіймали північнокорейських шпигунів

​Телеканал CNN опублікував відеозапис, що має відношення до ракетного скандалу навколо України, де відображена спецоперація українських спецслужб із затримання двох громадян КНДР, які намагалися у 2011 році викрасти креслення балістичних ракет.

Відповідні кадри були оприлюднені в Facebook каналу CNN, передають Патріоти України.

За словами журналістів, даний ролик був наданий спецслужбами України на тлі повідомлень про нібито придбання КНДР двигунів українського виробництва для ракет.

На відеозаписі двоє чоловіків всередині гаражного приміщення фотографують якісь документи. Після чого в будівлю вриваються представники сил безпеки і шпигунів КНДР заарештовують.

За словами "співробітника Служби безпеки України", який працював над справою щодо цих громадян КНДР в 2011 році, Північна Корея тоді не отримала ніяких ракетних технологій, а всі спроби шпигунства були перехоплені.

Зокрема, документи щодо ракет, які знімали на камеру громадяни КНДР, були сфабрикованою фальшивкою. У той же час зловмисники вважали, що мають справу зі справжніми кресленнями.

За даними телеканалу, в результаті громадян Північної Кореї заарештували і засудили до восьми років в'язниці за шпигунство. Зараз вони відбувають ув'язнення в тюрмі в Житомирі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...