Одесу для чогось відвідав Ейдан Тернер - Кілі з трилогії "Хоббіт" (фото)

Актора сфотографували коли він прогулювався по місту.

Фото: obozrevatel.com

Відомий британський актор Ейдан Тернер, який прославився завдяки ролі Кілі в культової трилогії Хоббіт, був помічений під час велопрогулянки в Одесі, передають

Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Про мету візиту зірки в Одесу поки нічого невідомо, проте можна припустити, що в недалекому майбутньому ми побачимо українські локації в новому закордонному фільмі або серіалі.

Відзначимо, що крім "Хоббіта", Тернер також відомий за ролями Данте Габріеля Россетті в "Відчайдушних романтиків" і вампіра Мітчелла в серіалі BBC "Бути людиною".


Останні кілька років Ейдан знімається в головній ролі в досить популярному британському серіалі "Полдарк", третій сезон якого вийде цього літа.

Також актор знявся в міні-серіалі ВВС "І нікого не залишилося" за мотивами детектива Агати Крісті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...