У Росії зробили гучну заяву по виведенню своїх військ з Придністров'я

У Кремлі таку пропозицію Молдови назвали дивною.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Радіо Свобода».

Кишинів пропонував обговорити це на сесії Генасамблеї ООН у вересні. У свою чергу постпред Росії при ООН Василь Небензя назвав цю ініціативу «не дуже дружньою і досить несподіваною».

Як повідомлялось раніше, Молдова просила ООН включити питання про повне виведення російських військ із Придністров'я до порядку денного 72-ї сесії Генеральної Асамблеї.

Пізніше голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз повідомила, що Україна підтримає ініціативу позбавити російських "миротворців" підстав перебувати на молдавській території.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...