Обама придбав елітний будинок у Вашингтоні: Оприлюднені фото

44-й президент США Барак Обама і його дружина Мішель придбали в Вашингтоні будинок за $ 8,1 млн в районі Калорама.

Обама-хаус. Фото от washingtonpost.com

Як дізналісь Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, сім'я орендувала цей будинок після закінчення президентського терміну Обами, а тепер вирішила викупити його. За даними газети, в ньому вісім спалень і 10 санвузлів.

Район Калорама на північному заході Вашингтона є одним з найстаріших і найпрестижніших районів міста. У цьому районі в різний час жили такі попередники Обами на посту президента США, як Вудро Вільсон, Вільям Тафт, Франклін Рузвельт, Уоррен Гардінг і Герберт Гувер.

Родина Обами планує залишатися в Вашингтоні щонайменше до тих пір, поки їх молодша донька Саша не закінчить школу. «З огляду на те, що (колишній) президент і пані Обама залишаться в Вашингтоні як мінімум на два з половиною роки, вони вважали за доцільне придбати будинок, а не знімати його», - сказав офіційний представник Обами Кевін Льюїс слова якого наводить видання.

Будинок екс-президента США виявився найдорожчим в районі Калорама після будинку засновника компанії Amazon і власника видавничого дому Washington Post Джеффа Безоса, який коштує близько $ 23 млн.

Нагадаємо, за свій запланований у вересні виступ перед фінансистами на Уолл-стріт 44-й американський лідер Обама запросив гонорар у розмірі 400 тисяч доларів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...