Низка порад про те, як ваш ранок зробити легким та бадьорим (відео)

Важко прокидатися вранці? Відчуваєте себе вичавленим лимоном, а день ще навіть не почався? Не знаєте, як підбадьоритися? А це дуже просто - ранок може бути добрим, але для цього потрібно трохи постаратися.

Редакція Патріоти України бажає, що б ранок кожного з вас був такий самий чудовий, як на представленому відео.

Однак вставати і займатися справами все ж доводиться. Головне, не залишати часу для "полежати" і "посидіти", оскільки всі ці дії приведуть до розслаблення і занепаду сил. Ось, чим можна зайнятися після прокидання.

Прокидаємось раніше

Подобається спати до обіду? Отже кидаємо цю звичку. Чим раніше Ви встанете з ліжка, тим бадьоріше будете себе почувати. Тільки вставати доведеться відразу: потягнулися і вперед, зустрічати новий день. Валяння в ліжку дадуть мозку сигнал про те, що можна ще хвилиночку відпочити, закрити очі, а потім виявляється, що так пройшло кілька годин. Все, прокинулися? Тепер царственою ходою йдіть вмиватися. Тільки красивою ходою, а не човгаючи капцями по підлозі. Непогано було б уявити, що Вас знімає прихована камера, тоді ранок точно буде бадьоріше. Кому ж перед камерами хочеться виглядати жахливо?

Вмиваємось та усміхаємось

Зайшли у ванну кімнату і відразу дивіться в дзеркало, але не просто дивіться, критично себе оцінюючи, а усміхніться або поробіть мармизки. Емоції тут ж включаться, і Ви швидше прокинетеся. До речі, коли будете вмиватися, робіть це холодною водою - вона бадьорить, а не розслабляє, як у випадку з теплою або взагалі гарячої.

Ранкова зарядка

Фізична активність наповнить Ваше тіло силами, наситить його енергією, а тому зарядка з ранку - саме те. Якщо пора бігти на роботу, значить приділяємо кільком вправам близько 5 хвилин. Якщо ж йти нікуди і не треба, то можна виділити до 20 хвилин свого часу. Починаємо із простої розтяжки, махів руками і ногами, поворотами і нахилами тулуба. Закінчити можна присіданнями.

Залишилися сили? Вперед на пробіжку. Активне дихання в поєднанні зі свіжим повітрям зробить весь день неймовірно бадьорим і енергійним.

Контрастний душ

Немає нічого кращого, ніж прийняти контрастний душ, особливо, після зарядки або пробіжки. Мало того, що це прекрасний спосіб загартовування, так він ще й зміцнює імунітет і нервову систему, підвищує опірність до різних захворювань, позитивно впливає на всі системи і органи людини в цілому. Після нього Ви отримаєте відмінний заряд енергії на весь день. Однак і у нього є свої правила і, звичайно ж, протипоказання, про що Ви дізнаєтеся в наступний раз.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...