Новий успіх SpaceX: Ракета Falcon 9 вивела на орбіту геостаціонарний супутник (відео)

Відповідне відео з'явилося на офіційному сайті компанії.

Фото: obozrevatel.com

5 липня на космодромі на мисі Канаверал у Флориді, корпорація SpaceX запустила ракету-носій Falcon 9 c геостаціонарним супутником зв'язку Intelsat 35e, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Напередодні запуску, підприємець, винахідник і глава компанії Ілон Маск повідомив, що всі системи перевірені і в компанії зробили все можливе для успішного запуску ракети.

Як відомо, раніше в компанії двічі відкладали запуск ракети з технічних причин. Однак уже в 1.38 за київським часом запуск все ж відбувся.

Термін роботи супутника з високою пропускною здатністю сигналу складе 15 років. Intelsat 35e необхідний для забезпечення зв'язку та інших телекомунікаційних послуг для жителів Європи, Північної і Південної Америки, а також Африки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...