Новою "Міс Україна Всесвіт" стала 18-річна киянка (фото, відео)

Яна Краснікова перемогла в конкурсі попри травму зв'язок.

Дівчина вразила журі конкурсу, зокрема, тим, що заспівала державний гімн українською та англійською мовами, повідомляють Патріоти України.

Яна знає три мови і ще три вивчає / фото Instagram Яни Краснікової"У дитинстві мені завжди казали, що моє найголовніше завдання - це вчитися і розвивати себе. Я займалася вокалом, кінним спортом, акторською майстерністю, танцями, малюванням, володію іноземними мовами: англійською, іспанською, французькою, вчу португальську, китайську та італійську. Я брала участь у численних міжнародних конкурсах та посідала почесні місця. Але найбільші мої досягнення ще попереду!", - сказала Яна в інтерв'ю для ЗМІ.

Варто зазначити, що Краснікова змагалася в конкурсі попри біль. Як написала дівчина днями в Instagram, "дострибалася" до травми зв'язок.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...