Нове лихо на нервові клітини - їх вбиває повільний інтернет

Такого висновку нарешті дійшли повільні шведські вчені.

Фото: obozrevatel.comВідеоролики, що зависають, або сторінки браузера, що не довантажуються, змушують людину відчувати досить сильний стрес, який явно не йде на користь здоров'ю, зазначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В ході низки досліджень експерти попросили 200 добровольців взяти участь в експерименті - подивитися онлайн кілька відео на смартфонах і планшетах. При цьому вчені вимірювали пульс, стежили за реакцією очей і активністю мозку.

Відзначається, що якщо ролик програвався без затримок, стан людини було нейтральним. Варто було йому зависнути на кілька секунд, як ритм серця тут же частішав.

Вчені дійшли висновку, що працюючи з поганим інтернет-з'єднанням, або постаючи перед технічними труднощами, людина відчуває емоційну напругу, як при сильному стресі. Подібні хвилювання, як вказують експерти, сильно шкодять психіці і навіть можуть стати причиною серйозних хвороб.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...