Німецький вчений стверджує, що навчився розшифровувати інопланетні послання

Як повідомив світової громадськості німецький фізик з Інституту з дослідження Сонячної системи Рене Хеллер, йому вдалося винайти спосіб розшифровки інопланетних повідомлень. Робота фахівця опублікована на сторінках тематичних видань.

Ілюстрація з відкритого джерелаПатріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що на думку Хеллера, для розшифровки повідомлень від інопланетної раси можна використовувати соціальні мережі. «Публічне розміщення даних, які жителі Землі одержать від інопланетних цивілізацій, дозволить швидко і максимально правильно розшифрувати їх», - наводять слова вченого німецькі ЗМІ.

Висновки фахівця побудовані на основі проведення унікальних експериментів. Хеллер зашифрував повідомлення у вигляді послідовності близько двох мільйонів одиниць і нулів, а після виклав його в Інтернет. В описі до повідомлення німецький вчений запропонував користувачам Мережі знайти правильні відповіді на шість питань, які означають розуміння закодованого тексту. З більш ніж 300 отриманих відповідей лише 66 виявилися правильними.

Раніше Рене Хеллер розрахував кількість часу, необхідного для досягнення людиною десяти найближчих до Сонця зірок. На думку німецького фізика, це станеться в найближчі 100 років.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...