"Ніч така місячна" у чуттєвому виконанні француза (відео)

Популярна пісня отримала нове оригінальне звучання.

Фото: rbc.ua

Відомий французький співак Поль Манондиз, який два роки тому переїхав в Україну заради своєї дружини, чуттєво виконав популярну українську пісню "Ніч яка місячна". Автором слів поезії є Михайло Старицький, а музику до неї написав видатний композитор Микола Лисенко, розповідають повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На сьогоднішній день в активі Поля такі україномовні пісні, як: "Черемшина", "Небокрай", "Люляй Люляй". А композицію "Вирушали хлопці" французький музикант присвятив українським воїнам, які захищають країну від російського агресора. "У мене багато українських друзів на фронті, я думаю про них кожен день, і хочу віддати їм данину поваги", - сказав Поль, додавши, що він "всім серцем з Україною".

Поль Манондіз народився в Брюсселі, у 20 років переїхав у Париж, де розвивав свій талант, співпрацюючи зі звукозаписними компаніями. З 2015 року музикант живе в Україні. Наша країна, за словами співака, "вразила його своєю гостинністю і відкритістю". Раніше Манондіз виконав знаменитий хіт під українську бандуру, а композиція легендарного Джо Дассена отримала друге дихання. Нагадуємо, не забудьте обрати свій спосіб читати новини.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...