Обрав ось такий шлях до слави: Українець знімався голяка у провідних містах світу (фото 12+)

Захар Чайковський сфотографувався оголеним в 8 містах.

Фото: gazeta.ua

22-річний фотомитець показав свої сідниці таким містам як Київ, Львів, Одеса, Чернівці, їздив до Кіпру і Туреччини та навіть забирався на Говерлу, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я змінив сприйняття "фотографія на пам'ять". Ідея фотографуватися з оголеними сідницями виникла сама по собі. Перша фотографія у Вінниці - обласна філармонія. Після виступу місцевого гурту "The hypnotunez", коли всі слухачі розійшлися, я зробив знімок в пустій залі. Першу світлу в стилі "ню" зробив на Говерлі. Тоді друзі сказали, що я навіть в шортах не виберусь туди. Потім був Львів. Туристи з Китаю тоді дивно на мене дивилися, коли я робив знімки.

Можна сказати, що мої голі сідниці об'їздили половину України. Найкрутіше фото яке знімав - в горах, в місті Гірне, що на Кіпрі. Підіймався три години. В горах є замок, багато туристів та віруючих. Чекав поки підуть мусульмани, не хотів їх дратувати", - каже Захар.

Хлопець фотографується за будь-якої погоди. Світлини роблять друзі з якими він мандрує. Їх це зовсім не бентежить. Процес знімання одягу займає близько п'яти хвилин.

"Фотографуюсь і взимку. Одягну шапку, закрию причинне місце - фото готове. Після цих фотосесій не хворію. Коли купався на Водохрещі, то було набагато холодніше. Один раз дуже сильно замерз. Це було на Київському мосту. Та ще й речі промокли. Надів мокрі. Адреналін зігріває. Спочатку знімаю верхній одяг. Починаю говорити з людьми аби вони не панікували. Залишаюсь в трусах. Потім і їх знімаю. З собою завжди беру одну пару спіднього.

Один чоловік просив зробити з ним селфі. В Чернівцях викликали поліцію. Тоді процес зйомки затягнувся. Фотографувався біля місцевого торговельного центру. Охоронець ТЦ подзвонив в 102, щоб я не відлякував відвідувачів. Але поліція не приїхала. Напевно налякати хотів", - додає хлопець.

Фотографії голих сідниць Захара набирають в соціальній мережі "Інстаграм" сотні лайків та коментарів. Хлопець не ганяється за популярністю та грошима. Фанаток немає, але багато дівчат пишуть схвальні відгуки про сідниці. Захар каже, що спеціально їх не качає та не голить.

"Одного разу надійшла пропозиція вести свій канал про подорожі на "Ютубі". Багато дівчат в "Інстаграмі" пишуть :"шик", "круто", "кльові булки". Мене це тішить. Сідниці не качаю та не голю. Вони і так пружні та від природи не волохаті", - додав хлопець.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...