Несподівано: Sony відновлює виробництво вінілових платівок

​Компанія Sony оголосила про відновлення виробництва та продаж вінілових платівок з березня 2018 року після 30 років перерви.

Таке рішення компанія прийняла у зв’язку з ажіотажем щодо вінілових платівок: лише у 2016 році в США продали 13 мільйонів вінілу. Це на 10% більше, ніж у минулому році і попит стрімко росте, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Найбільше платівок купують молоді люди віком до 30 років. Що стосується самих платівок, то перш за все купують із альбомами нових і класичних рок-груп.

Sony перестали самостійно випускати пластинки у 1989 році, однак компанія продовжувала замовляти тиражі у інших виробників. Передбачається, що Sony буде виробляти пластинки як для гуртів власного лейблу, так і для інших компаній.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...